Startseite » Forum » LiveConfig Forums (english) » Bugs and troubleshooting » Debugging Single Sign On
Ergebnis 1 bis 3 von 3
  1. #1
    Erfahrener Benutzer
    Registriert seit
    09.07.2012
    Ort
    Spanien
    Beiträge
    289

    Debugging Single Sign On

    On my developper system I tried this, first following the instructions of https://www.liveconfig.com/de/handbu...sql.phpmyadmin

    Then I tried the instruction inside https://github.com/LiveConfig/pma-ss...ter/lc-sso.php that are likely the most up-to-date ones.

    In both cases I get: The request to verify the token failed. Please try again!

    How do I debug this?

  2. #2
    LiveConfig-Team Avatar von kk
    Registriert seit
    10.12.2010
    Beiträge
    3.386
    Thank you for your hint regarding the manual - we've updated this for the next release, the instructions at GitHub are actually the most recent ones.

    In both cases I get: The request to verify the token failed. Please try again!
    Does your LiveConfig run with a self-signed certificate? If yes, is "PMA_DISABLE_SSL_PEER_VALIDATION" set to "FALSE"? (lc-sso.php)
    If using an official certificate: is it possible to run eg. "curl https://url-to-your-liveconfig:8443/" without any certificate warnings? (some older distributions may not have current CA certificates)

    I've updated the lc-sso.php script at GitHub for better error handling, maybe try this new version.

    Best regards

    -Klaus

  3. #3
    Erfahrener Benutzer
    Registriert seit
    09.07.2012
    Ort
    Spanien
    Beiträge
    289
    I use LC via a proxy to allow me to use Let's Encrypt; it is such a hassle to manually renew certificates!

    I will try PMA_DISABLE_SSL_PEER_VALIDATION setting next time I get around to it.

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •